maja lemmeke heger hansen

Maja Lemmeke Heger, Dubai/København

Du kan ikke fake det, men du kan helt sikkert gemme det. Du kan ikke købe eller sælge det, det bliver ved med at gives fra dem der har det. Du kan ikke se det, men enhver føler det, når det er der. Øjet elsker ydre skønhed, mens hjertet elsker indre skønhed. Jeg tror på balance skaber det perfekte autentiske dig.

Jeg har skabt Mindfulbeauty i håb om at udvide dit syn på skønhed og skabe nye muligheder for dig. En kærlig inspirationsblog om selvaccept toppet med lækkerhed af effektive naturlige skønhedstips.

Jeg har i de sidste 10 år arbejdet som kosmetolog, og har i årenes løb haft mange forskellige ansigter og personligheder mellem hænderne. Jeg har fundet ud af, at hvis der er én ting der er sikkert, så er det at ingen af os er ens. Derfor har du brug for at få en behandling, der er skræddersyet efter dit behov og din huds tilstand. Min erfaring siger mig, at du ikke fikser et hudproblem ved symptom behandle og komme til en ansigtsbehandling i ny og næ. Det grundlæggende er at du har en forståelse for, hvad der skaber ubalancer i din hud og vigtigst af alt, hvad der for den i balance igen. Jeg er ked af at skulle sige, at vi ikke alene finder svaret i en creme, men til gengæld bliver vi nødt til at arbejde holistisk, for at få en forståelse af årsagen til problemet. Det giver dig en hel vifte af nye emner, du kan spille på, for at opnå skønhed og velvære.

Mine foretrukne ting jeg arbejder med er; Energi arbejde, ansigtszoneterapi, sund kost, intelligente kosttilskud, yoga og meditation. Allesammen er med til at skabe en solid grobund for et stærkt skønhedsfundament.
Jeg har skabt Mindfulbeauty i håb om at udvide dit syn på skønhed og skabe nye muligheder for dig. En kærlig inspirationsblog om selvaccept toppet med lækkerhed af effektive naturlige skønhedstips. Udover det er jeg medejer af skønhedsklinikken norushskincare.dk hvor jeg laver mine behandlinger.

Min sidste nye baby er Honestbeautytalks.org som jeg har skabt sammen med Tanja. Vi laver bl.a. workshops med alle vores yndlings slow beauty ritualer, så du også kan få glæde af dem.
Jeg tror ikke på skønhed kun er et look, men en følelse du skal mærke for at se den og anerkende den. Min drøm er, at få dig til at indse, at indre skønhed er den bedste foundation.

Det siger Maja om uddannelsen

"Er du en seriøs og resultatorienteret kosmetolog? Det er jeg, og derfor er jeg dybt taknemmelig for Tanja har skabt denne uddannelse, den er som skræddersyet efter mine behov i mit arbejde. Er du træt af at symptom behandle og vil du oprigtig gerne hjælpe dine kunder til, at finde frem til årsagen af deres hudproblematikker?
Vi kan mange ting som kosmetolog, men denne uddannelse giver dig redskaber til at gå dybere og skabe transformation én gang for alle, for både dig og dine kunder. Jeg kan på det varmeste anbefale uddannelsen som holistisk hudterapeut hos Tanja, hun har hjertet på det rette sted kombineret med en utrolig bred viden, hun glædeligt deler ud af.
Denne uddannelse er en gave til den danske skønhedsbranche og et must have til den nytænkende kosmetolog, der er her for at gøre en forskel. Er det dig? Vi vil elske at have dig med på holdet." - 
Maja Lemmeke, indehaver af honestbeautytalks.org & mindfulbeauty.dk og Certificeret Holistisk Hudterapeut


tina lykkegaard holistisk hudterapeut

Tina Lykkegaard, Aarhus

Hvis vi passer og plejer vores indre, vil det skinne igennem vores ydre. Derfor har jeg skabt en hjemmeside med tilhørende blog hvor du får mine ærlige og oprigtige råd til, hvordan du får indre skønhed til at skinne igennem udenpå.

Skønhedsbranchen har mange ting at byde på, og efter mine efterhånden snart otte år i branchen, har jeg fået en masse viden og gjort mig en masse erfaringer på godt og ondt. De gode erfaringer vil jeg enormt gerne dele med dig, da min passion er at guide kvinder og mænd, store som små til en skøn, flot hud ved at skabe indre balance i kroppen. En indre balance har nemlig stor betydning for hudens udseende, da hele kroppen hænger sammen på den ene eller anden måde. Der findes derfor heller ikke noget hurtigt quick-fix ved hudbekymringer. Det kræver en grundig indsigt i hele vores system.    

I øjeblikket er jeg under uddannelse til holistisk hudterapeut. Et holistisk syn er et helhedsbillede, og som holistisk hudterapeut handler det om at se på, hvordan hele kroppen arbejder. Under min uddannelse bliver jeg derfor klogere på, hvordan kost, vitaminer, mineraler, fedtsyre, urter, balance i kroppen og forskellige behandlingsformer kan skabe en skøn, flot hud og et godt selvværd.

Min mission er at give dig en troværdig og effektfuld vejledning, som giver dig en skøn, flot hud.

Det siger Tina om uddannelsen

"Jeg har fået en meget større sammenhæng samt stor viden under uddannelse til holistisk hudterapeut. Mange spændende emner vil blive gennemgået og man får derfor en nysgerrighed på emner man ikke kendte til. Hele processen gør også at jeg har fundet min unikke vej til at skabe det drømmejob jeg ønsker at lave." - Tina Lykkegaard, indehaver af tinalykkegaard.dk og Holistisk Hudterapeut studerende


anniken dammyr holistisk hudterapeut

Anniken Dammyr, Drammen/Norge

En sunn hud handler om tanker vi tenker, kjærlig indre dialog, optimal næring for kropp og sjel, og selvkjærlige ritualer i hverdagen. 

Mit fokus er på afstressende behandlinger, slow beauty rituals og workshops. Det er fordi så mange kvinner i dag stresser, føler seg dratt i flere retninger og ikke har tid til å merke seg selv. Utdannelsen har gjort meg bevisst på at det ikke finnes en quick fix, eller en krem som kan gjøre underverker. Jeg ønsker derfor å skape et space hvor kvinner kan finne tilbake til seg selv å hylle sin feminine kraft.

Du kan følge meg på @coolcarma på Instagram eller på Cool Carma på facebook.


Det siger Anniken om uddannelsen

"Ved å delta på Holistisk Hudterapeut Utdannelsen har man så mange muligheter. Etter hvert modul har jeg forstått at det er bare fantasien som setter grenser.
Denne utdannelsen har til nå gitt meg mye faglig tyngde, men kanskje aller viktigst så er den også en indre reise hvor jeg litt etter litt lærer å romme både meg selv og andre.  Jeg er et helt annet sted nå, enn da jeg startet. 
Man kan merke at alt Tanja gjør kommer fra hjertet, og hun og de som underviser er en enorm inspirasjonskilde. Både faglig og personlig.  Jeg må spesielt nevne modulen Intuitive Skin Therapist med Line Friis som noe av det villeste jeg har opplevd. 
Jeg vil på det sterkeste anbefale denne utdannelsen, du vil ikke angre!! Jeg kan ikke vente med å komme i gang som Holistisk Hudterapeut." -
Anniken Dammyr, indehaver af Cool Carma og Holistisk Hudterapeut studerende

$(function(){ console.log('jQuery is loaded'); });