Introduktion til Intuitive Skin Therapy med Line Friis

Line Friis underviser i behandlingsdelen på Holistisk Hudterapeut Uddannelsen som vi kalder Intuitive Skin Therapy. I denne blog (og videoen her ovenover) vil vi fortælle dig lidt om hvad du kan forvente at få ud af denne undervisning.
 

Intuitive Skin Therapy Modulet

Unik, intuitiv og holistisk ansigtsbehandling.

 Få 7 dages undervisning af Danmarks førende holistiske kosmetolog og hudbehandler  Line Friis. Line Friis er vinder af Danish Beauty Awards for bedste behandling, og har bl.a. udviklet signatur behandling for Rudolf Care.

 Under Lines kyndige hænder lærer du behandlerteknikkerne og får den nødvendige behandler confidence til at skræddersy din egen Signatur behandling udfra dine unikke talenter og det du står for.

 Fremfor et fastlåst ansigtsbehandlingsprogram som du finder allevegne,  lærer du derimod at tune ind på dine healerevner og give en unik ansigtsbehandling ud fra dine færdigheder og intuition kombineret med gennemtestede massageteknikker udviklet af Line Friis.

 Denne uddannelse i holistisk ansigtsbehandling og massage er helt anderledes end noget andet kursus du tidligere har prøvet! Vi ønsker ikke at sende en flok ens behandlere ud der alle kan den samme behandling. I stedet lærer du at skabe din helt egen Signaturbehandling med rødder i dig, dine talenter, færdigheder, interesser og unikke bidrag. Din Signaturbehandling vil samle de elementer fra hele uddannelsen som giver mest mening for dig og dine kunder. Glem derfor alt om konkurrence for din eneste opgave er at blive mere dig og ikke en ringe kopi af en anden.

 Efter de 7 dage vil der være eksamen hvor du bliver certificeret Intuitive Skin Therapist.

 

Intuitive Skin Therapist kurset med Line Friis giver dig:

  • De nødvendige redskaber og massageteknikker til at sammensætte behandlingsforløb tilpasset din kundes hudtype, konstitution og hudproblem.

  • At tune energetisk ind på din kunde og fornemme hvad hun lige præcis har brug for.

  • At mærke energi og følelsesmæssige blokkeringer i huden og forløse dem med blid massage, healing og akupressur.

  • Hvordan du er som behandler, hvordan du lærer at beskytter dig selv, hvordan du skaber et trygt og healende rum for dig og dine kunder og hvordan du strukturerer og udfører en behandling, så dine kunder føler de svæver ud af døren bagefter.

  • Behandler confidence som normalt tager årevis at lære hvis du skulle gøre det alene. Efter de 6 dage vil du kende til dine styrker og føle dig tryg og klar til at gå ud og bruge dine nye evner.

Psst næste hold Holistiske Hudterapeuter starter 15 april og der er pt kun 2 pladser tilbage. Skal du have den ene? Så læs mere HER.

$(function(){ console.log('jQuery is loaded'); });