Nye faceyoga før/efter billeder

Vi er vilde med de faceyoga resultater Ansigtsyoga Instruktør Susanne skaber for sine kursister på kun 5 uger ved 10 min. daglig træning. Forestil dig lige hvordan de resultater er efter 6 måneder eller et år!

Susanne blev færdiguddannet Ansigtsyoga instruktør i maj i år og har allerede godt gang i livet som selvstændig ansigtsyoga instruktør


Her er et lille udpluk af vores interview med Susanne om hvorfor hun blev tiltrukket af faceyoga til at begynde med

• Hvad førte dig til ansigtsyoga?

Efter en lang periode med stress, angst og en mindre depression havde jeg svært ved at genkende mit spejlbillede. Jeg så træt og udmattet ud. Jeg forsøgte mig med Botox, men oplevede bivirkninger ved det.Fra den ene dag til den anden læste jeg om ansigtsyoga, og var ikke i tvivl om, at det var den vej jeg skulle.

• Hvad er dit forhold til dit eget ansigt? Og hvordan har det ændret sig over tid?

Jeg har i mine yngre dage altid været glad for mit ansigt, og er ofte blevet skudt til at være yngre end min egentlige alder. Da jeg så blev syg, følte jeg, at jeg blev indhentet og overhalet indenom aldersmæssigt. Jeg så pludselig meget træt ud, og det var ikke bare indbildning - min mand kunne også se det, og det er som kvinde aldrig sjovt at få bekræftet. Til gengæld kunne han også hurtigt se, hvor hurtigt ansigtsyoga havde en effekt på mit ansigt og mit humør. Ansigtsyoga har givet mig så meget positivt. Jeg har fået alle redskaber til at gøre det bedste for mit ansigt, og jeg har det nu bedre med mit spejlbillede end jeg nogensinde før har haft.

• Hvad ville du fortælle en person som føler at de ikke har tid til ansigtsyoga, eller på anden måde tænker at ansigtsyoga ikke er for dem?

For mig handler det om, at man selv skal føle sig klar til en ændring. Når man er dér, finder man også tiden. Ansigtsyoga kræver ikke træningstøj, dyre sko eller en tur i træningscentret. Du kan træne på sengekanten iført morgenkåbe, i sofaen, eller mens du sidder ved bordet og drikker morgenkaffe. Derudover er ansigtsyoga for alle, som ønsker at være den bedste version af sig selv uanset alder.


Læs mere om Susanne

Susanne har masser af øvelser du kan afprøve hendes Instagramprofil @faceyoga_better_than_botox


Vil du også være Ansigtsyoga instruktør?

Så læs mere om uddannelsen her. Vi har earlybird tilmeldingsrabat på 5000kr ved tilmelding inden 1 november - og du har mulighed for at betale i små rater af 1000kr.

Forrige
Forrige

Alt du skal vide om cosmetic needling / kosmetisk ansigtsakupunktur

Næste
Næste

Gør dette og spar konserveringen i dine hudplejeprodukter