Vidste du at panderynker bl.a. kan komme af slappe øjenmuskler?

I vores “Glat og Afslappet pande” program arbejder vi på at styrke øjenområdet for at afspænde og balancere en overspændt pande gennem modstandstræning, stræk af nakke og skuldre, massage af hovedbunden og beroligende åndedræt.

Panderynker er desuden ofte også et tegn på et overaktivt sympatisk nervesystem, og panderynker kan komme af travlhed, stress og overstimulering. Derfor vil vi helt ned i gear når vi arbejder med at udglatte panderynker - af denne grund er øvelserne nøje udvalgt ud fra deres lethedsgrad, nydelsesgrad og effektivitet.

Og så føles det så dejligt at mærke vitaliteten i huden bagefter, vi tror du bliver helt afhængig af denne praksis. Det er i hvert fald vores mål;)

Smidigt fascia væv reducerer rynker

Med den 11 min. tilhørende gua sha praksis, som du kan vælge at lave dagligt eller blot 2-3 gange ugentligt, arbejder vi med at løsne op i det overfladiske fascia. for at reducere rynker.

Huden består i høj grad af fascia og når musklerne i længere tid har været spændte, vil vores fascia/bindevæv fastholdes i en spænding, som fremkalder rynker. Når vi gerne vil løsne op for denne spænding skal cirkulationen til de spændte områder (rynkerne) stimuleres, så hudens sundhed og smidighed kan genoprettes helt naturligt via øget blodgennemstrømning og lymfeflow.

I denne gua sha massage arbejder vi desuden med nakken og halsen også, så vi får løsnet op for eventuelle spændinger, der spredes fra nakke og skuldre til panden.

Massage stimulerer afslapningsresponsen

Gua sha, ligesom massage, stimulerer vores afslapningsrespons, som sænker stresshormoner. Dette er meget virksomt mod en spændt pande. En afspændt pande er fundamentet for en glat pande uden spændingsrynker.

Vores online Glat og Afslappet pandeprogram er med i denne uges tilbudspakke: “Træn dit ansigt 5 år yngre” hvor du derudover får Faceyogabogen (tilsendt til nærmeste DAO pakkeshop) og det online gua sha kursus med Tina Lykkegaard.

Prisen for denne samlede pakke er kun 250kr + fragt. Normalpris 1199kr.

Find pakken “Træn dit Ansigt 5 år yngre” lige her.

Forrige
Forrige

Faceyoga før/efter billede af Martina

Næste
Næste

Nyt uddannelsesformat - Bliv BioCosmediq Holistic Skin Therapist som mesterlære på klinik/spa