Bliv Holistisk Hudterapeut hjemme fra dit badekar

Min arbejdsplads i Tokyo med et high tech snakkende badekar. Badekaret snakkede Japansk, så jeg forstod det ikke helt. Men jeg fandt ud af at det kunne råbe rigtig højt når det selv synes der var nok vand i!

Min arbejdsplads i Tokyo med et high tech snakkende badekar. Badekaret snakkede Japansk, så jeg forstod det ikke helt. Men jeg fandt ud af at det kunne råbe rigtig højt når det selv synes der var nok vand i!

Ok, det er noget af en overskrift, indrømmet. Hvad jeg mener er at du nu med den nye uddannelsesstruktur kan tage noget af Holistisk Hudterapeut uddannelsen som distance læring. 

Du kan fx. tage vores helt nye semester Skin & Beauty Nutritionist 100% online via live streaming direkte fra klasseværelset på undervisningsdagene og endda for et meget lille beløb om måneden.

Vi har fået mange "undskyldninger" som "København er for langt væk", "Jeg har ikke råd", "Jeg kan ikke få fri" etc, og sidder du også med en af disse undskyldninger, så har vi altså endelig løsningen til dig.

Du kan nemlig tage første semester som starter den 27 august og blive Skin & Beauty Nutritionist på 6 måneder online. Det eneste det kræver er en god internet forbindelse hvis du vil live streame undervisningen. Har du ikke mulighed for at deltage via live stream bliver al undervisning også filmet, så du kan se det præcis når det passer dig.

Efter dette semester kan du vælge at fortsætte på næste semester som er Natural Skincare Formulator & Holistic Aromatherapist, derefter Mind/Skin Practitioner, Intuitive Skin Therapist/Holistisk Ansigtsbehandling og til sidst Beauty Biz = 5 semestre i alt.

Se semestrene som legoklodser du kan bygge sammen for til sidst at blive Certificeret Holistisk Hudterapeut. Semestrene er designet på en sådan måde at de også kan stå alene som kurser for sig. Det vil for eksempel sige at du efter semestret Skin & Beauty Nutritionist er fuldt rustet til at kunne give hud- & skønhedsernæringskonsultationer, og derved efter kun 6 måneder begynde at hjælpe andre med deres hudproblemer og samtidig begynde at tjene dine penge hjem på uddannelsen igen.

Du kan læse om Skin & Beauty Semestret lige her

Badekarstemning fra min Okinawa beauty research tur, hvor jeg sad og arbejdede fra hotellets badekar. Det er en arbejdsform jeg vil forsøge at dyrke mere ;)

Badekarstemning fra min Okinawa beauty research tur, hvor jeg sad og arbejdede fra hotellets badekar. Det er en arbejdsform jeg vil forsøge at dyrke mere ;)

$(function(){ console.log('jQuery is loaded'); });