Det vidste du ikke om rosacea

rosacea MSM tilskud

Altså at kombinationen af vand, citron og MSM kan gøre underværker for din sensitive hud. Nu skal du høre hvorfor.

Vand

Du har hørt det utallige gange, altså at vand er verdens bedste hudtip, og det er der en grund til, for det passer! For lidt vand ses straks på huden, vi ved det men vi glemmer det hver eneste dag. Huden bliver tør og dehydreret og lettere irriteret uden min. 2 liter vand dagligt. Mit bedste tip til at huske vandet er at starte dagen med en halv liter som det første når du slår øjnene op. Med vand mener jeg vand og ikke andre former for væske. Jeg bruger selv en Dafi vandfilter kande fra helsekosten. Der er plads til to liter og jeg har den stående på bordet så jeg minder mig selv om at tømme den inden dagen er omme. Vandfiltret renser vandet.

Få den her: https://www.helsam.dk/hus-og-fritid/hus-og-have/kander- og-filtre/glaskande-2-0-l-hvid-dafi?id=18701
 

Citronsaft

Friskpresset citronsaft indeholder en smule c-vitamin som forstærker effekten af msm pulveret. Selvom citronsaften smager surt virker den basisk i kroppen og det har vi brug for efter en lang nats søvn. Citron smager let bittert hvilket stimulerer fordøjelsen, så vi er klar til at fordøje morgenmaden ordenligt.
 

MSM pulver

MSM (MethylSulfonylMethan) er en organisk svovlforbindelse. MSM er vigtig for hudens bindevæv, hår og negle. MSM findes i planter og træer, som optager det fra jorden. MSM findes naturligvis også i vores kroppe og tages ofte som tilskud for at få hår og negle til at vokse hurtigere, men MSM modvirker også for tidlig aldring af huden samt fremmer hudheling og modvirker ar, strækmærker, bumser og inflammation i huden, hvilket gør MSM særlig rosacearelevant.

MSM kan desuden hjælpe med at hele tarmslimhinden. NB tag ikke MSM hvis du er gravid eller ammer.

Dosis:
Tilsæt 1/4 teskefuld til vand og citronsaften om morgen. Sørg for det er en lille kvart teskefuld. Det er bedst at starte ud med en lille dosis.

Fås her: http://www.rawandmore.dk/msm-pulver


Sådan gør du

Pres saften ud af en hel citron og tilsæt 0.5 liter renset vand. Rør 1/4 tsk. MSM pulver i og drik med det samme som det første om morgenen 20 min. væk fra din morgenmad. Grunden til du skal drikke det 20 minutter væk fra din morgenmad er at mængden af vandet fortynder mavesyren, hvilket svækker nedbrydningen af maden. Af samme årsag er det en dårlig ide at drikke mere end 1 dl væske sammen med dine måltider. Gør dette hver eneste dag, gerne i 3 måneder eller længere.

Dette tip er fra min nye bog RødmeFri - Sådan kontrollerer du dine rosacea symptomer.
Læs mere om bogen her

Forrige
Forrige

SkinFood Fredagsslik

Næste
Næste

Bliv Holistisk Hudterapeut hjemme fra dit badekar