Det gør rosakvarts for din hud

rosakvarts ansigtsrulle rosakvarts rulle rosakvarts jaderulle rose quartz face roller

Krystaller i hudpleje er en af de største skønhedstrends i 2017 - og ikke kun fordi de er smukke og pynter på instagram!

Själ har været frontrunners i årevis når det kommer til at bruge krystalekstrakter i cremer og mange andre naturlige grønne brands følger med. Se blot udsnittet fra artiklen her:

Rosakvarts er Selvkærlighedsstenen

Rosakvarts - Er kærlighedsstenen over dem alle, den står for kærlighed, ro og harmoni. Afskærmer mod stråling og dårlige vibrationer. Den er en af de mest anvendte sten sammen med bjergkrystal, da den også virker sammen med alle andre sten.


HUDTYPE

Sensitiv og tør hud med tendens til rødme og rynker. Er især god til den modne hud.

PERSONLIGHED

Rosakvarts er til dig, der har brug for at være lidt ekstra god ved dig selv. Til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. Rosakvarts hjælper dig til at finde kærligheden til dig selv. Giver dig et roligt og harmonisk sind.

MINDSET

Er du trist, urolig eller utryg, kan rosakvarts være en god støtte ved din side. Den giver dig ro og hjælper dig med at tilgive. Den styrker kærlighedskraften i dit liv, og lærer dig at elske dig selv og omgivelserne omkring dig. 

KROPSLIGT

Rosa kvarts går ind og afbalancerer hjertecenteret. Den udsender blide kærlige vibrationer og opsuger negative energier i kroppen. Den virker generelt healende og beroligende på hele kroppen, samtidig med at den skaber balance og harmoni mellem krop og sind. 
 

Vil du selv i gang med at bruge krystaller i hudpleje? 

Så kan du finde Calmlish Rosakvarts Glow roller / ansigtsrulle her.
Har du prøvet gua sha facial? Hvis ikke kan du se hvordan du gør lige her.

Forrige
Forrige

Hvad er forskellen på rosakvarts rullen og jaderullen?

Næste
Næste

Lav din egen (lyserøde) facebalm - perfekt sammen med rosakvarts ansigtsrullen