"Frihed til at bestemme over mit eget arbejdsliv" - Interview med Ansigtsyoga Instruktør Albertine

Vi har interviewet nyuddannede Ansigtsyoga Instruktør Albertine Brask for at høre hvordan hun bruger uddannelsen i sin hverdag samt arbejdsliv. Læs med hvis du overvejer om Ansigtsyoga Instruktør skal stå på dit CV (og hvis svaret er ja, så kan stadig nå at blive Ansigtsyoga Instruktør i år, endda for kun 1.000kr om måneden i 10 måneder. Læs mere her.)


Hvad er dit fokus lige nu som uddannet Ansigtsyoga Instruktør?

Den frihed det har givet mig, til at bestemme over mit eget arbejdsliv.

Hvad førte dig til ansigtsyoga?

Min uddannelse som ansigtsbehandler 

Hvilke karaktertræk syntes du er vigtige for en god ansigtsyoga instruktør?

Ærlighed og tålmodighed.

Hvad er dit forhold til dit eget ansigt? Og hvordan har det ændret sig over tid?

Før faceyoga kiggede jeg ikke på mig selv, min mund var forsvundet, jeg kunne ikke længere gå med min elskede røde læbestift, fordi den løb op i rynker, jeg kunne ikke kende mit ansigt, men faceyoga fik mig til at forstå mit ansigt og min manglende mund, og med træning har jeg fået mindst 10 år igen og nu hænger mit indre sammen med hende jeg møder i spejlet. 

Hvad ville du fortælle en person som føler at de ikke har tid til ansigtsyoga, eller på anden måde tænker at ansigtsyoga ikke er for dem?

Jeg giver dem en lille bitte udfordring, på 1-2-3 øvelser og siger brug 1 ½ minut og se hvad det gør, og 1 ½ minut vil være til at finde i de flestes liv, og hvis ikke, så vil jeg gerne hjælpe med at se på livet sammen med dem først.

Hvad er nogle af de mest almindelige SKRØNER om ansigtsyoga som du er stødt på.

Det er skrøner som, hvis nogen ser et før og efter billede, at de siger ej det kan ikke være sandt, det må være makeup eller vinklen på billedet eller lyset. 

Hvilken ansigtsyoga øvelse er din favorit?

Long big O fordi jeg bruger og får gang i det meste af ansigtet. 

Hvad er målet med ansigtsyoga for dig?

At undervise og inspirere andre til at få egen faceyogapraksis, og at holde mit eget ansigt stærkt og strålende og smukt.

Hvem er dine mentorer og hvad er den vigtigste ting du har lært af dem?

Indenfor faceyoga er det niki, som har uddannet mig,  men Pernille Elvirose som er gestalt therapeut, brugte jeg som mentor, da jeg skulle tage springet til at sige mit job op og gøre faceyoga til mit arbejdsliv. Så er der Cathrin Eleanor, som er coach- healer mm. som jeg har haft et supervisions forløb ved, og som har givet mig en kærlighed til min faceyoga business. 

Hvordan har vores Ansigtsyoga Instruktør uddannelse forberedt dig til livet som ansigtsyoga instruktør?

Der var meget plads til at kunne gå sin egen vej, plads til hvordan man selv ville videregive/formidle og instruere andre i faceyogaen efter endt faceyoga uddannelse. .

Hvorfor valgte du vores Ansigtsyoga instruktør uddannelse ?

Jeg var gået i gang med bio-aktive uddannelsen, hvor man lærte at være ansigtsbehandler, og give facials og fik en masse viden om den ældre hud. Midt under min uddannelse kom der en session med Sally Walker og Niki, hvor Niki instruerede Sally i cat eyes, og det var det jeg havde ledt efter! Samme dag skrev jeg til Niki på IG og meldte mig til Uddannelsen, uden nogensinde havde prøvet faceyoga selv , men vidste bare at det her var min vej. Og jeg har ikke fortrudt mit valg.

Hvad ville du sige til en person der overvejer at starte på Ansigtsyoga Instruktør Uddannelsen

Du behøver ikke have en plan, tag uddannelsen for at uddanne dig selv for dig selv, så du kan blive en grunddygtig underviser og være din egen elev, og undervejs vil du finde din måde at formidle faceyoga til andre på din egen måde.

Hvor længe har du selv lavet ansigtsyoga?

Jeg har lavet faceyoga i 2 år og jeg stopper aldrig igen.

Hvad er nogle af de vigtigste ting du har lagt mærke til hos dig selv, siden du startede din ansitsyoga rejse?

Det er at det ikke kun er mit ansigt som har forandret sig, men min faceyoga rejse har fået mit hoved til at følges med min krop. Min holdning var at mit hoved altid gik først, og kroppen prøvede at følge med. Min forståelse for følelser i ansigtet som sad i kroppen fik det til at hænge sammen, jeg har tabt 15 kg fordi jeg fik skabt forbindelse (uden slankekur).

Har du nogle sjove erfaringer med ansigtsyoga? 

Det var nok i straten hvor man skulle vende sig til at se helt fjollet ud, foran andre, og det var så befriende at se dum ud! Nu elsker jeg at lave det alle vegne og folk kigger, nogle griner, men jeg ved at jeg er foran min tid og de ved bare ikke hvor vildt jeg investerer i mit ansigt. 

Hvad er dine tanker omkring aldring, og det at blive ældre?

Jeg er ikke bange for at blive ældre - jeg er et sted i livet lige nu, hvor jeg har fået mere tid til mine egne drømme, jeg investerer i mit ansigt og min krop, så det kan bibeholde sin styrke - og jeg kan være et stærkt ældre og smukt jeg. 

Botox eller naturlig?

Jeg er naturlig, men elsker min mascara og min røde læbestift.

Hvorfor synes du selvkærlig, selvpleje er vigtig? 

Det er vigtig fordi det hjælper mig at bibeholde forbindelsen til mig selv. Det at se på sig selv handler ikke om at være selvcentreret, men at skabe et forhold til sig selv. 

Yndlingsprodukt til ansigtet? 

Sugekopper og gua sha - dem elsker jeg at kombinere med faceyoga træning.

Yndlingsmåltid?

Langsom bålmad, jeg selv tilbereder i naturen.

Yndlingsbog? 

Lige nu er min yndlings bog Vilnis af Lene og Søren Ejlersen, hvor man lære at spise vilde planter.

Yndlingscitat?

Husk at leve nu.

Og sidst, men ikke mindst, hvorfor skal vi følge dig og din ansigtyoga rejse :)

Jeg er holistisk helt ind til benet, jeg inspirerer til ro og det enkle liv. Rigdom for mig er en smuk solopgang og for mig hænger det sammen med faceyogaen som begge dele er investering i det gode liv og jeg tager dig og faceyogaen med ud i naturen hvis du har lyst. 

Du kan følge med og få alle Albertines tips lige her: @naturlig_faceyoga

Forrige
Forrige

"Mit ansigt virker mere åbent, min hud er markant bedre, mere glød og liv."

Næste
Næste

Sådan kommer du sovende til færre rynker