Naturligt øjenløft på 10 min!

faceyoga før efter ansigtsyoga billede tunge øjenlåg
faceyoga før efter ansigtsyoga billede tunge øjenlåg

Døjer du også med tunge øjenlåg og trætte øjne? Så er løsningen kun 10 mins. daglig træning væk.

Billederne er fra Susanne, en af vores Ansigtsyoga instruktører.
Det første billede er Susanne selv og viser resultatet af 1.5 års daglig faceyoga træning af 10 min. varighed. Det andet billede er fra en af Susannes klienter og viser resultatet af 6 ugers daglig træning, dog med en pause i midten grundet sygdom.

Faceyoga er bestemt ikke et quickfix, men vedholdenhed betaler sig, og er det ikke bare fantastisk at vi har et redskab der kan ælde vores ansigter baglæns?! Et gratis redskab som ikke kræver kniv, nåle eller dyre produkter, kun tid.

Faceyoga kan let laves i små bidder i løbet af dagen, fx som mikropauser ved skærmarbejde, mens du alligevel sidder i sofaen og ser tv eller i sengen inden du skal sove for at afspænde ansigtet og få en god nats søvn.

Du kan selv prøve ansigtsyoga med videoen her, men ønsker du et skræddersyet program efter dine behov, anbefaler vi altid du finder en god ansigtsyoga instruktør der kan designe et program til dig.

Til dig der gerne selv vil være ansigtsyoga instruktør, enten for dig selv eller for en fremtidig forretning, så tag et kig på vores 80 timers Holistiske Ansigtsyoga Instruktør uddannelsen.

I år er vores aller allersidste hold og du kan lige nå at snuppe en plads.

Forrige
Forrige

De 3 bedste faceyoga øvelser og gua sha teknikker til fyldigere læber

Næste
Næste

Alt du skal vide om cosmetic needling / kosmetisk ansigtsakupunktur