Profil af Holistisk Hudterapeut Anniken Dammyr

anniken dammyr holistisk hudterapeut

Anniken Dammyr

INDEHAVER AF KLINIKKEN COOL CARMA I Drammen.
Specialpædagog & Holistisk Hudterapeut studerende.

Jeg heter Anniken Marie Dammyr og bor i Norge. Jeg er spesialpedagog og har i mange år jobbet innenfor skole, helse og velferd.


Jeg startet på Holistisk Hudterapeututdannelsen i okt 15.

 

Hvad fik dig til og tilmelde dig uddannelsen til holistisk hudterapeut?

Jeg valgte å starte på Holistisk Hudterapeututdannelsen fordi den favner så bredt. I stedet for å bruke en masse tid og penger på ulike kurs og utdannelser, får jeg alt på et sted.  Jeg elsker absolutt alt ved denne utdannelsen!!! Tanja og de som underviser er en enorm inspirasjonskilde både faglig og personlig.  Jeg må spesielt nevne modulen Intuitive Skin Therapist med Line Friis som noe av det villeste jeg har opplevd. 


Hvad har det givet dig og være studerende på holistisk hudterapeut

Utdannelsen har til nå gitt meg mye faglig tyngde, og jeg er i gang med en helt ny karriere som er i tråd med mitt hjerte og min sjels utfoldelse.  Men det aller viktigste for meg er den personlige, indre reisen hvor jeg lærer å kjenne og romme meg selv, finne min indre drivkraft og passion. Jeg fyller dagene mine med skjønnhet, nytelse og velvære, og fanger meg selv når jeg er ute på et sidespor fordi jeg har lært å lytte til kroppens signaler. 


Hvem vil du anbefale uddannelsen til?

Jeg vil på det sterkeste anbefale denne utdannelsen til deg som ønsker ”the real thing”. Til deg som ikke lar deg blende av glitrende fasader, men som ser skjønnheten i sjeler. Til deg som ønsker å utvikle deg både personlig og faglig, og som ønsker å stå i spissen for et sunt og naturlig skjønnhetsideal. 


Hvad er din definition af skønhed?

Skjønnhet for meg er å være bevisst sin skjønnhet, styrke og feminine kraft. Å leve ut sin lidenskap og sine drømmer. Å ta kjærlig vare på selg selv hver dag, og behandle seg selv og andre med den største respekt. Da kan man ikke unngå å stråle!!!


Hvad er din drøm for din beauty biz?

holistisk hudplejeklinik oslo
holistisk hudplejeklinik norge

Jeg har akkurat startet min egen, lille klinikk på Kilden Helse i Drammen. Klinikken min heter Cool Carma og jeg tilbyr behandlinger, hudanalyse, kurs, foredrag og workshops. Min drøm er at Cool Carma skal bli en institusjon for Holistisk Hudpleie i Norge. Jeg vil bidra til at flere kvinner finner tilbake til sin feminine kraft og lever i harmoni med jordens, naturens og månens faser og sykluser. 


Hvad er dit yndlings skønhedsritual?

blomster bad blomsterbad

Jeg har mange skjønnhetsritualer som jeg elsker, og implementerer hele tiden nye i min hverdag i tråd med naturens årstider.

Mitt absolutt favoritt skjønnhets ritual er blomsterbad:

  • Fyll bollen med blomster, å la den stå ennå noen timer i solen.
  • Hell vannet over hender, føtter, hjerte og til slutt over hodet.
  • Gni blomstene inn i huden over hele ansiktet og kroppen.
  • Husk å ta bilde før og etter. Forskjellen vil overraske deg!!!!


Andet du vil dele?

En sunn hud handler lite om kremer, serum, Botox og fillers. Sunn hud handler om tanker vi tenker, kjærlig indre dialog, optimal næring for kropp og sjel, og selvkjærlige ritualer i hverdagen. 

Jeg vil på det sterkeste anbefale denne utdannelsen, du vil ikke angre!! 


Hvor kan man finde dig?

Jeg har klinik på Kilden Helse, Schwenckegata 11, Drammen, Norge

Du lese mer om meg på coolcarma.com, @coolcarma på Instagram eller på Cool Carma på facebook.

 

$(function(){ console.log('jQuery is loaded'); });