Profil af Holistisk Hudterapeut Anette Hillers

holistisk hudterapeut anette hillers slagelse

Anette Hillers

INDEHAVER AF KLINIKKEN HOLISTIC BAR I SLAGELSE
ALTERNATIV CIDESCO KOSMETOLOG & CERTIFICERET HOLISTISK HUDTERAPEUT

Mit navn er Anette Hillers, jeg er 40 år gammel. Jeg er uddannet alternativ Cidesco kosmetolog fra den Alternative Kosmetologskole i Næstved. Jeg er selvstændig med min klinik Holistic Bar beliggende i Slagelse.

Jeg har i perioden 2014-2016 taget uddannelsen til Holistisk Hudterapeut.
 

Hvad fik dig til og tilmelde dig uddannelsen til holistisk hudterapeut?

Jeg har brug for hele tiden at holde mig opdateret indenfor mit fag – jeg kan simpelthen ikke lade være. Det var derfor en uddannelse, som talte lige til mig og jeg syntes, at det som jeg kunne læse om Tanja Eskildsen lød rigtig fornuftigt :) 


Hvad har det givet dig og være studerende på holistisk hudterapeut

Det viste sig at blive en rigtig interessant rejse for mig. Meget informativt materiale og workshops har forvandlet mig til en rigtig holistisk hudterapeut. Det er nu en del af mig for evigt.


Hvem vil du anbefale uddannelsen til?

Alle vil få gavn af en sådan uddannelse om det er til brug i arbejdslivet eller blot en personlig rejse – især fordi at uddannelsen er så meget mere end bare en uddannelse. 


Hvad er din definition af skønhed?

At guide menensker til at finde deres egen skønhed, hvor de udstråler ro og tilfredshed – det er skønhed for mig.


Hvad er din drøm for din beauty biz?

Min drøm er at fortsætte som jeg gør, jeg vil gerne hjælpe endnu flere med at få flot hud ved at finde årsagen til deres hudproblem. 


Hvad er dit yndlings skønhedsritual?

Jeg har mange skønhedsritualer, bla. min aftenafrensning med vaskeklud og lavendeldråber – en tur på bare fødder i haven for at plukke bær og blomster – mit Pukka Vitalise pulver er jeg afhængig af.


Hvor kan vi læse mere om dig, Anette?

Min hjemmeside hedder: www.holisticbar.dk. Min facebookside hedder Holistic Bar og min nyeste side hedder Anette Hillers – Guiden til din skønhed, som går helt tæt på min livsstil med ideer og opskrifter.

 

$(function(){ console.log('jQuery is loaded'); });