5 stram-op tilskud til dig med slap hud

Vi fortsætter augusts opstramningstema i denne uge med 5 opstrammende must-haves til enhver der vil undgå for tidlig aldring af huden og samtidig skrue hudkvaliteten et par år tilbage. Se stram-op blandingen her som en indre better-aging serum. Kombination af de 5 tilskud arbejder med din huds biokemi og går altså langt dybere end nogen creme nogensinde kan gøre. Jeg anbefaler denne blanding til alle mine kunder der ønsker opstramning og får altid positive tilbagemeldinger på alt lige fra opstrammede mormorarme til færre bumser efter kun et par måneders brug.


STRAM-OP BLANDINGEN:

  • Gotu kola (2 stk. Wholistic gotu kola fra Pukka eller Solgar).
  • Grape seed extract (fx. 2-4 stk. Grapenol fra Helsekosten eller 2-4 stk. Grape seed extract 100 mg. fra vitaviva.com)
  • 4 tsk. Spisekisel (fra helsekosten af mærket Naturdrogeriet).
  • 30 g. økoblåbær (gerne frosne) dagligt.
  • 1liter te af lige dele brændenælde, rooibos og matcha dagligt. Eller drik en stor kop af hver dagligt, hvis det er nemmere.

Du kan tage denne blanding i 3 måneder for bedste resultat, men for huds skyld fortsæt endelig længere.


Gotu kola (Centella asiatica)

Gotu kola er en indisk urt, der bruges mod hudproblemer, slapt bindevæv, sprængte blodkar, stress og endda i afhængigheds-afvænning.
Spis 1 kapsel Gotu kola fra Solgar eller Wholistic gotu kola fra Pukka morgen og aften sammen med din mad. 


Grape seed extract (vindruekerneekstrakt)

Indeholder stærke antioxidanter, der beskytter huden mod frie radikaler og derved modvirker for hurtig aldring af huden. Det hjælper også med at få sår til at hele pænt og er derfor uundværlig mod acne(ar) og eksem.
Spis 1-2 kapsler morgen og aften sammen med din mad.


Spisekisel

Spisekisel er et silicarigt pulver, som er lidt af et skønhedsmineral. Det styrker, renser og opstrammer huden, giver sundt hår og stærke negle.
Spis 2 tsk. udrørt i vand 1-2 gange dagligt.


Blåbær

Ægte blåbær er dem, der er blå hele vejen igennem, og dem du typisk finder finder i irma eller brugsens økofrost-afdeling. De indeholder antioxidanter, som beviseligt beskytter din huds kollagen mod nedbrydning. Blåbær mindsker også rødme og sprængte blodkar i huden ved at styrke blodkarrene.
 

Urte-teen

Brændenælde er en af de bedste urter til huden, fordi den virker mildt udrensende og samtidig indeholder en masse hudvenlige vitaminer, mineraler og sporstoffer. Spis brændenælde frisk og tørret i maden og drik gerne flere kopper te dagligt. Du kan sagtens erstatte den ene af dine daglige 2 liter vand med brændenælde te.
Du får en fantastisk te til huden ved at blande 1 dl. tørret brændenælde med 1 dl. rooibos og 30 g. matcha te i en krukke. Til 1 liter bruger du 1 spsk. af blandingen og lader den trække i 80 grader varmt vand (ca.) i 15-30 min. Jeg plejer at fylde en termokande og lade teposen blive i, teen bliver ikke bitter af at trække, og du får flere næringsstoffer ud af den. Du kan tilsætte lidt lakrids eller mynte og drikke den kold som iste.
Matcha og rooibos er begge to teer med et enormt højt indhold af hudbeskyttende antioxidanter.

$(function(){ console.log('jQuery is loaded'); });