Sådan bruger du Skin rolleren (mod rynker, acnear og løs hud)

skin roller dermaroller forskel bjergkrystal jaderulle

Bjergkrystal Skin rolleren er til dig der har brug for lidt ekstra glød og liv i huden. Skin rolleren består af krystallerne bjergkrystal og hvid nephritjade med tekstur for ekstra glow faktor.

Teksturenden bruges de steder hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen og derigennem kollagenproduktionen. Brug teksturenden der hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv, som fx. over panderynken, krageteerne, gamle acnear, hals og hage.

Bjergkrystalenden bruges til lymfedrænage samt mod ømme ansigtmuskler, og til at køle huden ned efter du har brugt teksturenden.

glow facial skin roller bjergkrystal hvid jaderulle

Sådan laver du en "Glow & Contour Facial"

 

  • Start med at åbne op for lymfepunktet lige under kravebenet ved at rulle bjergkrystalenden frem og tilbage på punket. Gør dette i begge sider.
     
  • Brug nu jadestensenden med tekstur over de steder hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv. Fx. Over panderynken, krageteerne, gamle acnear, hals og hage (de grå pile på billedet). Du kan rulle op og ned, frem og tilbage og skråt men ikke i cirkler.
     
  • Bliv et minut på hvert område indtil huden er blevet let rød. Det er vigtigt du ikke overstimulerer huden og det er altid bedst at starte blidt ud. Jadestenen med tekstur anbefales ikke de steder hvor du har sår, bumser, acne, eksem eller anden hudlidelse.
     
  • Nu skal du brug bjergkrystalenden til en afsluttende lymfedrænage.
     
  • Lav 5-10 blide strøg med bjergkrystalenden fra punket mellem øjenbrynene op mod panden og gerne helt op over toppen af hovedet. Det virker enormt afstressende. Luk øjnene og træk vejret dybt. Det er med åndedrættet vi slipper spændinger inkl dem der har sat sig fast som rynker og linjer.
     
  • Med bjergkrystalenden ruller du blidt du fra midtpunket i panden og ned langs hårgrænsen ud mod toppen af øret 3-10 gange med blide strøg.
     
  • Fortsæt på samme måde i næste bane af panden og fortsæt på denne måde indtil du når øjenbrynet.
     
  • Afslut med at dræne til lymfen ved at rulle bjergkrystalen fra toppen af øret ned langs halsen til kravebenspunket 3-5 gange. Der sidder lymfepunkter i baner foran øret og bagved øret så du kan også rulle bag ved øret. Gør det der føles bedst for dig.

     
  • Med bjergkrystalenden ruller du fra midten af næsen over toppen af kindbenet ud mod øret 3-10 gange. Fortsæt på samme måde i næste kindbane dvs. fra næsefløjen ud mod øret 3-10 gange, så fra mundvigen ud og op mod øret og til sidst fra midten af hagen ud og op mod øret. Slut af med samme lymfedrænage som før fra bunden af øret ned langs halsen mod kravepunket 3-5 gange.
     
  • Gentag hele processen i den modsatte side af ansigtet og nyd et afspændt ansigt med mere glød og mindre væskeophobning.

Denne facial kan du lave 1-3 gange om ugen. De virkelige effekter kommer efter et par måneders brug, så hæng i ;)

Forrige
Forrige

Hibiscus Gløgg

Næste
Næste

Det handler om sund GLØD