Det handler om sund GLØD

opskriften på glød jaderulle med nupper sort bjergkrystal may lindstrom clean dirt

G L Ø D er blevet et rigtig buzzord indenfor skønhedsbranchen i den seneste tid. Og det kan jeg da egentlig godt forstå, for hvem vil ikke gerne have en sund glød? Glød får os til at se sunde, vitale og overskudsagtige ud. Og så trumfer en sund glød altid over bumser og rynker. Har du gløden i orden er det det du og andre lægger mærke til - og ikke de tilstoppede porer på næsen eller linjerne om øjene. Vi ligger mærke til helhedsudtrykket - ikke smådetaljerne. Husk det næste gang du får en bums lige inden et stort event ;)

Der er mange sunde (og usunde) måder at få mere glød og liv i huden. Jeg deler selvfølgelig kun de sunde og naturlige med dig i dag, nemlig eksfoliering, rulning og karotenoider.


Rul dig til sund glød

bjergkrystal hvid jade face roller jaderulle med tekstur slimming face roller

Vores nye Bjergkrystal Skin roller bliver din nye bedste ven til mere glød og liv i huden. Se den som et mindre invasivt alternativ til dermarolleren - dog uden de mikrohuller som dermarolleren laver i huden.
Skin rolleren består af krystallerne bjergkrystal og hvid nephritjade med tekstur.

Teksturenden bruges de steder hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen og derigennem kollagenproduktionen. Brug teksturenden der hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv, som fx. over panderynken, krageteerne, gamle acnear, hals og hage.

Bjergkrystalenden bruges til lymfedrænage samt mod ømme ansigtmuskler, og til at køle huden ned efter du har brugt teksturenden.

Sådan laver du en "Glow & Contour Facial"

bjergkrystal+skin+roller.jpg
  • Start med at åbne op for lymfepunktet lige under kravebenet ved at rulle bjergkrystalenden frem og tilbage på punket. Gør dette i begge sider.
     
  • Brug nu jadestensenden med tekstur over de steder hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv. Fx. Over panderynken, krageteerne, gamle acnear, hals og hage (de grå pile på billedet). Du kan rulle op og ned, frem og tilbage og skråt men ikke i cirkler.
     
  • Bliv et minut på hvert område indtil huden er blevet let rød. Det er vigtigt du ikke overstimulerer huden og det er altid bedst at starte blidt ud. Jadestenen med tekstur anbefales ikke de steder hvor du har sår, bumser, acne, eksem eller anden hudlidelse.
     
  • Nu skal du brug bjergkrystalenden til en afsluttende lymfedrænage.
     
  • Lav 5-10 blide strøg med bjergkrystalenden fra punket mellem øjenbrynene op mod panden og gerne helt op over toppen af hovedet. Det virker enormt afstressende. Luk øjnene og træk vejret dybt. Det er med åndedrættet vi slipper spændinger inkl dem der har sat sig fast som rynker og linjer.
     
  • Med bjergkrystalenden ruller du blidt du fra midtpunket i panden og ned langs hårgrænsen ud mod toppen af øret 3-10 gange med blide strøg.
     
  • Fortsæt på samme måde i næste bane af panden og fortsæt på denne måde indtil du når øjenbrynet.
     
  • Afslut med at dræne til lymfen ved at rulle bjergkrystalen fra toppen af øret ned langs halsen til kravebenspunket 3-5 gange. Der sidder lymfepunkter i baner foran øret og bagved øret så du kan også rulle bag ved øret. Gør det der føles bedst for dig.

     
  • Med bjergkrystalenden ruller du fra midten af næsen over toppen af kindbenet ud mod øret 3-10 gange. Fortsæt på samme måde i næste kindbane dvs. fra næsefløjen ud mod øret 3-10 gange, så fra mundvigen ud og op mod øret og til sidst fra midten af hagen ud og op mod øret. Slut af med samme lymfedrænage som før fra bunden af øret ned langs halsen mod kravepunket 3-5 gange.
     
  • Gentag hele processen i den modsatte side af ansigtet og nyd et afspændt ansigt med mere glød og mindre væskeophobning.

Denne facial kan du lave 1-3 gange om ugen. De virkelige effekter kommer efter et par måneders brug, så hæng i ;)
 

Eksfoliering 

Jeg er generelt ikke til kradse mekaniske scrubs, da man så let kan komme til at overstimulere huden, skade hudbarrieren og ødelægge hudens beskyttende mikrobiome.

Men samtidig elsker jeg følelsen af en nyskrubbet hud. Jeg har kun to produkter jeg altid køber igen og igen hvor May Lindstroms The Clean Dirt er en af dem. Den giver nemlig den der lækre friskhedsfølelse af en scrub uden at kradse. Den gør det med en blanding af spicy krydderier, ler, salt, c-vitamin og natron som polerer huden blidt og efterlader den silkeblød og glødende.

Du finder May Lindstrom i Rabens Saloner i Kbh, men jeg køber altid direkte fra maylindstrom.com og be'r om at få et par prøver at hendes Blue Cocoon balm med gratis. Duften er ren sindsro.

the clean dirt may lindstrom


Spis dig til naturlig glød

Du kan helt sikkert spise dig til en sund og naturlig glød ved at sørge for at få en hånd grønne og orange grøntsager dagligt.
Særligt gode er gurkemeje, havtorn og spirulina og her behøver du blot et par skefulde dagligt.

Karotenoiderne beskytter hudcellerne mod frie radikaler og dermed inflammation.

De grønner og orange grøntsager som kål, bladgrønt, persille, hokaido og gulerødder indeholder forstadiet til avitamin nemlig betakaroten, som er med til at give en sund hudtone.

 

Hvad er dit bedste tip til en sund og naturlig glød?

Forrige
Forrige

Sådan bruger du Skin rolleren (mod rynker, acnear og løs hud)

Næste
Næste

Opskrift på kokosyoghurt (med tekstur ala græsk yoghurt)