Sådan kommer du sovende til færre rynker

Vil du også gerne gå gennem juleræset med færre rynker - og komme sovende til det, så læs med her.

Face taping og rynkeplaster er ved at tage skønhedsverden med storm - og med god grund! Det virker, og du skal ikke gøre andet end at sætte dem på, tænde for Netflix eller gå i seng. Det stjæler intet af din tid og kræver intet af dig. Udover at du bruger lidt tid på at sætte dig ind i hvordan de helt præcist skal sidde, så du får de rette resultater.


Hvad er Face taping?

Face taping med kinesiotape er en helt naturlig og ikke-invasiv måde at drænere overskydende væske fra huden samt mindske rynker og linjer.

Kinesiotape har været brugt af sportsfolk og fysioterapeuter i årtier til genoptræning og øget performance. Ved at bruge disse gennemtestede teknikker fra fysioterapien kan vi omprogrammere ansigtets bevægelsesmønstre, så spændingsrynker reduceres kraftigt, eller går helt væk.

Facetaping vil desuden øge cirkulationen til huden, så den regenererer hurtigere, får bedre lymfecirkulation og kommer til at fremstå sundere og glattere.

Vi er faktisk blevet så vilde med face taping her på Holistisk Hudterapeut skolen, at vi fra 2022 har valgt at tilføje et helt modul om rynkebehandling med Kinesiotape på Ansigtsyoga Instruktør uddannelse.

I den nye Green week tilbudspakke i shoppen “Rynkefri på den behagelige måde” viser Niki hvordan du effektivt behandler 11- tallet og panderynkerne ved hjælp af facetaping.

Hvad er rynkeplaster?

Rynkeplaster er præcis som navnet siger - plaster til rynkerne. Vi har god erfaring med dem fra mærket Frownies. Rynkeplasterne bruger vi til natten, så vi vågner op med en glattere hud og ser friskere ud. Plastrene virker ved, at de udglatter huden og den underliggende muskel, hvilket gør at fine linjer og rynker udglattes og derved reduceres. Ligesom kinesio tape genoptræner plastrene muskelhukommelsen og løsner op for spændinger i ansigtsmuskulaturen - alt i mens du får din skønhedssøvn.

Det bedste resultat opnås ved brug natten over i 30 dage i træk eller til det ønskede resultat er opnået. Herefter bruges plastrene 3-4 gange om ugen, eller efter behov.

Afhængigt af udseendet på eksisterende rynker kan det vare op til fire uger at se synlige resultater. Som ved ethvert andet skønhedsprodukt kan resultatet variere baseret på hudtype, hyppigheden af brug og korrekt påføring.

Vil du lærer hvordan du bruger Frownies korrekt, så finder du en videoguide med Annacia som forhandler Frownies i Danmark i programmet “Rynkefri på den behagelige måde”. Hun har været så gavmild at give en 20% rabatkode til alle deltagere i programmet.

Har du prøvet Face taping eller rynkeplaster før? Så vil jeg elske at høre om dine erfaringer i kommentarfeltet.

Forrige
Forrige

"Frihed til at bestemme over mit eget arbejdsliv" - Interview med Ansigtsyoga Instruktør Albertine

Næste
Næste

Hudens hormoner