Brændenælde te mod alle hudproblemer (!)

brændenælde infusion hud hudproblemer

Skin Detox forløbet (som starter i morgen), skal deltagerne begynde at drikke denne brændenælde te for at dybderense huden indefra. Du behøver ikke at være skin detoxer for at gavn at denne drik, så hvis du har tilstoppede porer, bumser, eksem, "træt" hud eller appelsinhud, så er det bare at finde tekanden frem nu.

Brændenælde teen laver du om aftenen inden sengetid. Ikke fordi du skal drikke 1 liter brændenælde te inden du skal sove (for så skal du op og tisse hele natten ;) Men fordi du skal lave en stærk brændenælde infusion der skal trække hele natten, så du kan drikke den i morgen.


Sådan gør du

Tag et 1 liters glas som kan tåle kogende vand og fyld det 1/4 del op med tørret brændenælde (ca. 20-30g). Kog en liter vand og fyld glasset op vand kogende vand.

NB sørg for at glasset er lunkent inden du hælder kogende vand i, så glasset ikke får et "shock" og sprænger. Skru låget på og lad blandingen stå og trække på køkkenbordet indtil i morgen tidlig, hvor du drikker halvdelen af glasset som det første om morgenen. Resten kan du hælde i din vandflaske og drikke i løbet af dagen. Du skal selvfølgelig si bladende fra. Fyld gerne glasset med blandende op igen med kogende vand for at lave endnu en portion du kan drikke resten af dagen.
Lav og drik denne te hver eneste dag i 2 måneder og SE forskellen på din hud.
 

Hudfordele ved brændenælde teen

  • Brændenælde virker som en indre dybderens på dine organer og hud. Det er en af de bedste urter mod hudproblemer og appelsinhud af denne årsag.
     
  • Urten er rig på basedannende mineraler og tilføjer din hud næring.
     
  • Brændenælde virker mildt blodsukkerregulerende og hjælper derfor indirekte mod tilstoppede porer, bumser, acne og fedtet hud og forebygger samtidig for tidlig aldring af huden.

 

Mit favorit brændenælde te

  • Er den jeg selv plukker vildt. Lige nu er et rigtig godt tidspunkt at plukke brændenælder. Ellers elsker jeg denne her.
$(function(){ console.log('jQuery is loaded'); });