Mød Holistisk Hudterapeut Anja Jensen

holistisk hudterapeut anja jensen

Jeg drømmer om..
En verden, hvor mennesker passer på sig selv, hinanden og den skønne jord vi bor på.

Jeg er..
Jeg hedder Anja og jeg ELSKER skønheden, kraften og variationen i årstidens, livets og kvindens cyklus.
Jeg har siden mine teenageår været fascineret af urternes og aromaterapiens verden og elsket den alkymiske forvandling, når jeg rørte cremer og andre produkter hjemme på køkkenbordet – en passion og fascination der har varet ved optil i dag.

Mine kvalifikationer
Jeg er holistisk & intuitiv hudterapeut, mentor i emotionel healing, zoneterapeut, krop & sjæls terapeut og Steiner pædagog.

Min tilgang til skønhed & hudpleje
For mig er skønhed de briller jeg ser på verden med.
Sundhed og skønhed kommer af hvad vi under os selv af næring og støtte, både fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt.
Den ydre hudpleje skal både nære, forkæle og pleje og helst i kombination med sanselige skønhedsritualer.

May Lindstrøm formulerer det så fint:

”I believe deeply in the power of rituals, in the importance of selfcare and igniting our relationship with our skin and romance of ourselves. This is my number one beauty priority”

Jeg hjælper:
Bevidste og modne kvinder i alderen 50 år + der oplever en hud og et liv i forandring.

Jeg tilbyder:
50 minutters holistisk og intuitiv ansigtsbehandling, hvor du behandles med naturlige og håndrørte produkter der indeholder nøje udvalgt aromaterapi, som forkæler duftsansen og huden. Produkterne er skræddersyet til den modne hud og årstiden vi befinder os i.

Sådan foregår en behandling:
Efter du er blevet puttet på briksen, bliver din hud blidt renset og indhyllet i varmt blomsterkompres. Huden bliver masseret i facebalm eller olie indeholdende forskellige hudvenlige olier, såsom havtorn, hybenkerne, granatæble og hjulkrone. Behandlingen afsluttes med akupressur og afkøling af huden med smukke krystaller.

Tid & sted
Du booker en behandling ved og sende mig en sms på 25 88 73 66, så aftaler vi en tid

Behandlingen finder sted i de smukke lokaler på:
Holistisk hudterapeut skolen
Sværtegade 3, 2. sal
1118 København K

Intropris:
500kr
Pengene overføres via mobile pay på 25 88 73 66 når vi har aftalt en tid.

Jeg glæder mig til og behandle dig!

$(function(){ console.log('jQuery is loaded'); });