Mød Tina Lykkegaard - Ny mentor og underviser på Holistisk Hudterapeut Skolen

tina lykkegaard blogger holistisk hudterapeut

Tina har været en super-engageret og passioneret elev på uddannelsen og har bygget sin egen forretning op fra bunden på kun 2 år. Hun er gået fra butiksansat til selvstændig hvor hun arbejder med lige præcis det hun brænder for og det hun er allerbedst til. Netop derfor er hun den perfekte mentor for de nye studerende, som hun tager i hånden de næste to år.

 

Læs Tinas blog om sin nye rolle på uddannelsen:

tina lykkegaard holistisk hudterapeut blogger

Vil du have mit job? Så kan det blive dit…

Altså det job, som jeg selv har skabt? Du kan jo skabe det som du synes, hvordan det end er. Jeg var ikke sikker på, hvordan mit drømme job så ud og der er helt sikkert stadig nogle ting, som jeg drømmer om, men jeg er på vej og nyder vejen hertil. “Rejsen er selve målet” fik jeg engang at vide og det er jo ganske rigtig. Sommetider kan vi komme til at leve meget i fortiden eller fremtiden, men noget vi glemmer er at leve lige nu og lige her!

Vi kan komme til at bekymre os om det ene og det andet, men hvorfor ikke kaste os ud i det. Hvorfor ikke prøve drømmen af? Hvorfor ikke følge den modige stemme inde i dig? Det noget jeg har tænkt meget over specielt det sidste år. Det er som om mit job har formet sig alt efter, hvad jeg har været klar til. Det er sådan livet ofte flasker sig. Når en dør lukkes, åbnes ofte en ny og så er det bare med at gå gennem den dør.

Og ved du hvad? Jeg vil hjælpe dig! Jeg har nemlig takket ja til at blive mentor og underviser på det nye hold som holistisk hudterapeut! Jubiiii! Jeg kan nemlig ikke holde tanken ud om, at jeg ikke skal være på uddannelsen mere. 

Hvis du sidder lige nu og overvejer at tage uddannelsen som holistisk hudterapeut, så spring for pokker! Hvad kan der ske? Udover at du får succes selvfølgelig? 😉 Er det pengene der afholder sig, så løser det sig. Da jeg for to år siden læste om uddannelsen skimtede jeg lige kort prisen, men havde en fornemmelse af at dét her skal jeg bare! Er prisen alligevel en problemstilling for dig, så er det flere måder det kan løse det på. Det kan Tanja, som har uddannelsen hjælpe dig med. Derudover kan du tjene penge relativt hurtigt, når du er startet. Du får hjælp og støtte hele vejen.

Min dagligdag kan gå med at skrive blogindlæg, skrive nyhedsbreve, besvare mails, men også udvikle opskrifter (og jeg spiser gerne af de søde sager jeg også laver 😉 ), tage i skoven for at finde urter, som jeg bruger til blogindlæg, er på instagram for at ligge billeder op, tage en løbetur eller en yoga time for at prioritere mig selv, skrive e-bøger, have spændende møder og lave online vejledninger, eller som min forrige uge gik med- dyrke yoga på stranden og tage billeder af det! Mine dage er vidt forskellige og det bedste af det hele er, at jeg selv planlægger det! 

Har du spørgsmål til uddannelsen, så skriv endelig til mig i en kommentar eller på mail tina@tinalykkegaard.dk. Du må også altid skrive til Tanja eller Anja som besvare masser at mails.

Hold dig ikke tilbage! Jeg glæder mig allerede til at høre fra dig!

Kærligts Tina

Tina har lige været på retreat i Grækenland hvor hendes arbejde bestod i at tage billeder og blogge om sin oplevelse af retreatet.

Tina har lige været på retreat i Grækenland hvor hendes arbejde bestod i at tage billeder og blogge om sin oplevelse af retreatet.

Tina er netop i gang med at lave en lækker Skin & Beauty Nutrition Kogebog til Holistisk hudterapeut uddannelsens 1. semester Skin & Beauty Nutritionist som starter 27 august.

Tina er netop i gang med at lave en lækker Skin & Beauty Nutrition Kogebog til Holistisk hudterapeut uddannelsens 1. semester Skin & Beauty Nutritionist som starter 27 august.

$(function(){ console.log('jQuery is loaded'); });