Nyt kursus: Facial Olfaction Therapy

Kan man virkelig dufte sig gladere og yngre?

Ja! Dette kursus lærer dig hvordan. Og teorien bag er slet ikke så æterisk som det måske lyder.

Forestil dig en skræddersyet ansigtsparfume der med 10 dybe indåndinger hjælper med at løsne op for fastlåste mimiske spændinger.

Og nej, parfumen skal ikke sprøjtes i ansigtet Blot duftes til mens du træner dit ansigt.

Kurset er til dig der vil tage dine ansigtsyoga programmer til næste niveau, tilbyde træningsprogrammer sammen med dine egne produkter, udbyde en helt ny behandling i klinikken - og til dig der er træt af at føle der ikke er overensstemmelse mellem det ansigtsudtryk du ser i spejlet og hvordan du har reelt har det

Dette kursus kombinerer 3 af mine absolut yndlingsfag: fremstilling af naturlige produkter, bæredygtig aromaterapi og ansigtstræning - og jeg kan ikke vente med at dele det med dig!

Duftesansen og vores evne til at bearbejde følelser og minder deler samme sted i hjernen, og vi kan bruge denne smutvej via velvagte dufte til at speede resultaterne op af vores ansigtstræningspraksis.

Og når først vi har indkodet at en bestemt duft er lig med en afslappet pande fx, så kan vi hive denne duft op af tasken så snart vi mærker spændingen tegne sig fast i panden igen.

Er det ikke smart?!

Sådan virker det

I Facial Olfaction Therapy kombinerer vi Olfaction therapy, en gren af aromaterapien der har fokus på balancering af nervesystem, sindstilstande og følelser via duften af æteriske olier med Ansigtsyoga - med det formål at skabe bevidsthed omkring vores dominerende mimik og lære at afspænde følelseslåste mimiske rynker, og genoptræne atrofierede ansigtsmuskler for et mere harmonisk og balanceret udtryk.

Med andre ord - et mere autentisk ansigt med færre erfaringslinjer og mere indre velvære som bivirkning.

Du kan læse meget mere om kurset lige her:

Forrige
Forrige

Afspejler dit ansigt dine reelle følelser?

Næste
Næste

Sådan renser du din hud med lymfedrænage