Pias vilde ansigts transformation

“Nu har jeg været i gang med faceyoga, tørbørstning, gua sha og facerolling i 3 mdr. Det er jo FOR VILDT hvilket resultater man kan få ved at vågne huden, smidiggøre faciaen, dræne lymferne og træne muskelmassen i ansigtet. PS. Samme tidspunkt på dagen, samme telefon og intet filter.” - Pia Fosnæs fra @sundmedsmil

Pia er en af vores nye elever på 40T Ansigtsyoga instruktør uddannelsen og vi er så imponerede over det flotte resultat på kun 3 måneder!

Pia har brugt ca. 45 min. dagligt på sin praksis, og vi synes bestemt resultatet er tiden værd!
Pia er desuden i fuld gang med at planlægge sit nye retreat i Andalusien om 14 dage hvor ansigtsyoga er en del af programmet.

Pias opskrift på en mere ensartet hudtone, fastere kæbeparti uden kæbespændinger, færre poser og rynker under øjnene og løft af mundvige:

  • Morgenrutine inden resten af huset vågner:

  • Tørbørstning af ansigt (Dette har Pia gjort længe, det nye er tilføjelsen af faceyoga og gua sha)

  • Face rolling

  • Målrettede faceyoga øvelser

  • Gua sha massage

Behøver man virkelig bruge 45min. for at få resultater tænker du måske, og selvfølgelig gør man ikke det. 10 min. om dagen over en længere periode vil bestemt også give resultat. Men som ansigtsyoga instruktør elev er det meget let at blive grebet af passionen og få lyst til at teste hvor hurtigt man rent faktisk kan få store forandringer hvis man prioriterer tiden til det.

Vil du selv gerne i gang med faceyoga så tag et kig på vores instruktør uddannelse her.

I år er vores allersidste hold for både 40T og 80T uddannelsen og du kan stadig lige nå at tilmelde dig uden at komme for langt bagud i forhold til de elever der startede i marts.

Forrige
Forrige

Sådan renser du din hud med lymfedrænage

Næste
Næste

De 3 bedste faceyoga øvelser og gua sha teknikker til fyldigere læber